Menu Sluiten

Domicilie Vestigen Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over domicilie vestigen antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Domicilie Vestigen Antwerpen

Kantoren | Postbussen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Domicilie vestigen antwerpen

home te koop woningen appartementen investeringspanden winkelvastgoed kantoren gronden projectgronden industrile panden amp garages te huur woningen appartementen studio s winkelvastgoed kantoren industrile panden amp garages syndicus info aanvraag offerte referenties login faq gratis waardebepaling contact faq verkoop in mijn verkoopovereenkomst staat dat er geen verhaalbelastingen verschuldigd zijn. Wat betekent dit de term verhaalbelastingen wordt gebruikt om een belasting aan te duiden die geheven wordt n.a.v. Openbare werken die in de gemeente plaatsvinden. De openbare werken in kwestie zijn het aanleggen van straten voetpaden rioleringen enz. De kosten die deze werken meebrengen worden verhaald op de aangelanden dit zijn de eigenaars van percelen gelegen aan de weg waa.

home aanbod testimonials over ons vestigingen nieuws contact aanbod gt adres vestigen je bedrijfsadres of maatschappelijke zetel vestigen in een betrouwbaar business center mt uitstraling vestiging maatschappelijke zetel in antwerp south op zoek naar een virtueel kantoor voor de vestiging van je maatschappelijke zetel perfect mogelijk in ons bedrijvencentrum op het antwerpse zuid. Want soms heb je geen fysiek kantoor nodig wel een professionele en administratieve uitvalsbasis voor je firma domicilie vestigen antwerpen maatwerk Vestig je postadres of domicilieadres in antwerp south zo ben je zeker dat er altijd iemand aanwezig is om post aan te nemen of een boodschap te ontvangen. Wij zijn het ideale uithangbord van je onderneming. Wat wil je weten wat kost het vestigen van een maatschappel.

Het laatste nieuws over Domicilie vestigen antwerpen

nieuwbouw te koop te huur realisaties diensten over ons wie zijn wij waarom brabo team onze klanten contact is dit project iets voor jou nieuw residentie de zavel bornem nog beschikbaar nieuw residentie de bron bornem nog beschikbaar nieuw woonerf domein karaat nijlen nog beschikbaar alle projecten nieuwsflash tijdelijke uitbreiding btw tarief voor woningen de belgische overheid heeft het btwtarief in geval van afbraak en wederopbouw van een gebouw tijdelijk verlaagd van naar mits voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden. Dit geeft u als koper een besparing van op constructiewaarde uitgezonderd enkele items die belastbaar blijven aan btw keukentoestellen tuinhuisjes … Deze maatregel ging in op januari en geldt tot december . De voorwaarden waar u als koper aan moet voldoen zijn het is uw enige woning het wordt hoofdzakelijk als eigen woning gebruikt wordt gebruikt door de koper natuurlijkepersoon u zal uw domicilie daar vestigen totale bewoonbare oppervlakte is niet meer dan m brabo immo De prijsbepaling van domicilie vestigen antwerpen Van mens tot mens vastgoed kopen om zel.