Menu Sluiten

Kantoor Businesscenter Huren Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over kantoor businesscenter huren antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Kantoor Businesscenter Huren Antwerpen

Kantoren | Postbussen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kantoor businesscenter huren antwerpen

naar de inhoud springen home bedrijfsvastgoed te huur appartementen te huur contact antwerpen op de jagersdreef te schoten bevindt zich dit recent en semiindustrieel gebouw. Dit beschikt over m magazijnruimte en m kantoorruimte. Locatie de ligging zorgt voor een goede verbinding met de e of a naar brussel de e naar luik de e naar gent en het noordwesten van belgi via de a. Hierdoor bent u op minuten in antwerpen op minuten in brede op minuten in luik op minuten in brussel en op minuten in gent. De goede locatie maakt het ideaal voor kleine kmos die op zoek zijn naar een kwalitatief gebouw. Vilvoorde tegenover het station van vilvoorde vindt u het business center vilvoorde. Dit goed gelegen gebouw beschikt over kantoren en een handelspand van m dat recentelijk vernieuwd is. We hebben momenteel nog kantoren ter beschikking van en m. Alle kantoren zijn voorzien van de moderne faciliteiten zoals o.a kantoor businesscenter huren antwerpen kostenraming Een computervloer airconditioning zonneblinden aansluiting voor internet en telefonie .. Aa.

home about kantoren business center magazijn contact werken in antwerpen english kantoren vijf modern uitgeruste kantoorgebouwen in een tijdloze architectuur. Aangename werksfeer door de groene en waterrijke omgeving. Kantoorruimte opsplitsbaar vanaf . M. Alle faciliteiten en ruime parkeergelegenheid. Business center flexibele huurvoorwaarden met kantoorruimte vanaf m. Gemeenschappelijke receptie en secretariaatsdiensten. Pluk de vruchten van de business centerformule. Magazijn hoog kwalitatief magazijn. Kantoren en kleed en wasruimte aanwezig. Profiteer van de centrale ligging en de vlotte bereikbaarheid voor uw opslag en distributieactiviteiten. Aantrekkelijke kantoorgebouwen gesitueerd rond een centrale waterpartij in een groene campusachtige omgeving. Centrale ligging in de driehoek antwerpenbrusselgent. Zeer vlot bereikbaar. gebouwen met drie verdiepingen van telkens ca. . M dubbele getinte beglazing computervloeren en sanitair op elke verdieping a.

Kundigheid over Kantoor businesscenter huren antwerpen

home aanbod testimonials over ons vestigingen nieuws contact aanbod gt kantoor huren een kantoor huren bij antwerp south business center jouw succesformule een kantoor huren op het zuid in antwerpen dat is pure klasse op zoek naar een flexibele kantoorruimte mt uitstraling huur een kantoor bij antwerp south business center het enige bedrijvencentrum op het zuid. Hier krijgt werken een andere dimensie hier kies je voor een stijlvol kantoor op maat in onze unieke panden het huis van parein of the paint factory. Op deze bijzondere locaties hebben wij alle soorten kantoren praktijkruimtes of bedrijfsruimtes te huur het nut van kantoor businesscenter huren antwerpen Kom eens kijken en voel onze warme familiale en positieve sfeer voor jouw business. Wat wil je weten welke kantoren zijn er momenteel beschikbaar bij antwerp south business center via onderstaande knoppen ontdek je de beschikbare kantoren van antwerp south business cente.