Menu Sluiten

Kantoorruimte Aanbieden

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Informatie over kantoorruimte aanbieden.

Als u overweegt om een werklocatie te huren, bestaan er in Vlaanderen en Antwerpen verschillende formules van businesscenters en bedrijfsverzamelgebouwen.

Doorgaans bieden deze de mogelijkheid precies de ruimte te huren die u nu nodig heeft en de flexibiliteit om die ruimte aan te passen aan de dynamiek van uw onderneming. De faciliteiten en de precieze huurformules vertonen echter nogal wat verschillen.

Voor elk businesscenter is er een aanspreekpunt waar u terecht kan voor meer informatie. De co-working ruimtes hebben de laatste jaren enorm aan succes gewonnen.

Dit komt vooral doordat de huurder niet vastzit aan jarenlange huurcontracten.

Het mooie van een co-working werkruimte, is dat iedere.

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over kantoorruimte aanbieden kijk dan vlug op https://offis.be | Kantoorruimte Aanbieden

Postbussen | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kantoorruimte aanbieden

home verwarming airconditioning ventilatie sanitair service en onderhoud over ons realisaties aanpak vacatures blog contact home verwarming airconditioning ventilatie sanitair service en onderhoud altemp contacteer ons een woning kantoorruimte of productiehal verwarmen kost veel geld. Daarom hechten we bij altemp veel belang aan een grondige voorstudie die rekening houdt met het verbruik kantoorruimte aanbieden offerte aanvragen Zo kunnen we altijd de meest optimale oplossing aanbieden. Uiteraard houden we daarbij maximaal rekening met je persoonlijke wensen en het beschikbare budget. Vraag suggestie of offerte contacteer ons wil je meer informatie over onze diensten heb je een vraag over onze service of wil je een offerte voor je nieuwbouw.

home over ons onze dienstenrsaquo onze diensten lsaquo back desinfecteren covid algemene en periodieke schoonmaak eenmalige schoonmaak opleverschoonmaak facility dienst werken bij m cleaning contact facebook over ons over m cleaning m cleaning is uw betrouwbare partner binnen de schoonmaaksector. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het leveren van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening. Klantgerichtheid en professionaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. De schoonmaakservice van m cleaning wordt altijd aangeboden als maatwerk. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Onze principes m cleaning houdt de kwaliteitsstandaard hoog. Dat doen we door het aanbieden van een professionele dienstverlening die altijd als maatwerk wordt geleverd. Afgestemd op uw wensen en die van het betreffende project. Kiezen voor m cleaning betekent ook klantgerichte service onze dienstverlening wordt op maat gemaakt. Ieder project heeft namelijk zijn eigen specifieke behoeften. Zo garanderen we altijd een uitstekend resultaat. kwaliteit h.

Vragen over Kantoorruimte aanbieden

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie te koop realisaties wandeling langs onze sites in mechelen grond of pand te koop aanbieden wie zijn we contact privacy disclaimer en cookie policy site oliveten full navigatie te koop realisaties wandeling verkopen wie zijn we contact privacy site oliveten appartementen waarvan n o g a p p a r t e m e n t e n t e k o o p gelijkvloerse kantoorruimte en ondergrondse parkeerplaatsen terug naar overzicht adres olivetenvest mechelen periode … Architect b.a.i. Bogaerts architectuur en interieur status te koop het is een architecturaal stijlvol en kleinschalig woonproject langs de vest van mechelen Enige aanwijzing over kantoorruimte aanbieden Ze hebben een open uitzicht op de groene vest. De appartementen hebben ruime terrassen en een mooie lichtinval. En zijn zeer kwalitatief en duurzaam afgewerkt. Site oliveten is centraal gelegen op wandelafstand van het commercile en historische stadscentrum van mechelen met een vlotte bereikbaarheid voor zowel trein als wage.