Menu Sluiten

Leveranciers Kantoorruimte Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over leveranciers kantoorruimte antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Leveranciers Kantoorruimte Antwerpen

Postbussen | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers kantoorruimte antwerpen

home blog contact privacybeleid zoeken naar naar de inhoud springen eetfabriek blogs om heerlijk van te smullen home blog contact privacybeleid waar je op moet letten als je een kantoor huurt in antwerpen of brussel door mona op mei in blog als je voor het eerst een kantoor gaat huren weet je wellicht niet waar je precies op moet letten. Natuurlijk is het belangrijk dat de locatie van het kantoor past bij het bedrijf het liefst in een van de grotere steden van belgieuml. Daarnaast is het handig als er de mogelijkheid is als het kantoor mee kan groeien met het bedrijf en zijn medewerkers. Ook als je al eerder een kantoor hebt gehuurd is het handig om je kennis over het huren van een kantoor op te frissen met onderstaande tips. Zoek naar recensies van het te huren kantoor allereerst is het handig om verschillende kantoren in antwerpen of brussel met elkaar te vergelijken op basis van de recensies leveranciers kantoorruimte antwerpen voor bedrijven op maat Dit kan eenvoudig op de website van skepp. Wat vinden eerdere huurders van het kantoor van de ruimte l.

times home scheidingswanden glazen wanden plafonds tussenmuren indeling kantoorruimte contact contacteer ons kabienstraat b grobbendonk emailprotected contacteer ons scheidingswanden leuven scheidingswanden in uw kantoor in leuven laten plaatsen een job voor wabeco bvba uw wilt een scheidingswand in uw kantoor in leuven en wel hierom afscheidingen kunnen om verschillende redenen geplaatst worden in een bedrijfsruimte. Om verschillende ruimtes te creren zodat iedereen privacy heeft om het geluid te dempen of om de warmte op een plaats te houden. Een afscheiding heeft zeker en vast zijn nut. Door de vele keuzemogelijkheden wordt het wel moeilijk om te beslissen wat voor een soort wand u wilt Een keuze maken in leveranciers kantoorruimte antwerpen Laat u daarom bijstaan door ons bedrijf wabeco bvba als u scheidingswanden in een kantoor in leuven wilt laten plaatsen. Materiaal dat bij u past ons bedrijf komt naar uw bedrijfsruimte in leuven en legt u uit welke materialen het best passen bij uw situatie. Is uw bur.

De discipline van Leveranciers kantoorruimte antwerpen

het team team en locatie waar zitten onze klanten waar zit uw data missie en visie iot the beacon sleutelbeheer trackingtracing marktoplossingen gt veiligheid en dodehoekbewaking vervoer bus transport werfinventarisatie tablets software generatoren mobiele en vaste brekers info jobs login tel mail supportsynctrace.com www.synctrace.com internet of things iot machine to machine mm internet of things de start van een nieuw tijdperk het internet der dingen is het geheel aan apparaten die via internetverbindingen met andere apparaten of systemen in contact staan en daarmee gegevens uitwisselen. Alledaagse voorwerpen fungeren als een entiteit op het internet kunnen communiceren met personen en met andere objecten en op grond hiervan autonome beslissingen nemen. vraag ons hier vrijblijvend naar mogelijkheden met onze beacon partners met the beacon wil antwerpen haar op.