Menu Sluiten

Verhuur Goedkoop Kantoor Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over verhuur goedkoop kantoor antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Verhuur Goedkoop Kantoor Antwerpen

Postbussen | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verhuur goedkoop kantoor antwerpen

koop rolex verkoop juwelen juwelen verkopen kopen horloge wat te doen bij huis kopen huis te koop en nieuw huis kopen zoeken naar vastgoed vastgoed de beste service voor een hypotheek lening verhuur goedkoop kantoor antwerpen verdient geld voor jou Een krediet tijdens de corona crisis hoe werkt dat. Een krediet aanvragen en tekenen tijdens de corona crisis hoe werkt dat eigenlijk en wat is er varanderd laat uw hypotheek berekenen bij mevrouw leemans in deurne bij antwerpen. De beste service voor een hypotheek lening. Profiteer van onze voordelige hypotheek tarieven. Wij bieden je een groot gamma aan keuzemogelijkheden. Voor iedereen is er een lening op maat kom een keer bij ons langs of maak een berekening online je kan na het berekenen meteen een aanvraagformulier verzenden. n van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Je hebt een baksteen in je maag en een pak vragen in je hoofd. Vraagt de verkoper niet te veel hoeveel kunnen wij lenen hoe zit het met de notariskosten en kunnen ze mee geleend worden of moeten we die zelf in handen hebben kunnen wij ook ineens geld bi.

facebook over ons nieuws team vacatures contact downloads login boekhouding fiscaliteit strategisch bedrijfsadvies startersbegeleiding vermogens en successieplanning selecteer een pagina boekhouding amp fiscaliteit strategisch bedrijfsadvies starters begeleiding vermogens amp successieplanning sitemap paginas als ondernemer uit geel op zoek naar een stipte boekhouder contact disclaimer voor het gebruik van tool downloads een boekhour nodig in hasselt een boekhoudkantoor in antwerpen nodig een boekhoudkantoor in de regio herentals nodig een specialist in accountancy nodig in antwerpen home in de regio herentals op zoek naar een stipte boekhouder in limburg nood aan een stipte en betrokken boekhouder login nieuws onze diensten boekhouding fiscaliteit startersbegeleiding strategisch bedrijfsadvies vermogens en successieplanning op zoek naar een boekhouder in antwerpen op zoek naar een boekhoudkantoor in de regio hasselt op zoek naar een stipt boekhoudkantoor in de regio geel over ons team vaca.

Data over Verhuur goedkoop kantoor antwerpen

skip to main content ik wil huren inschrijving voorwaarden hoe inschrijven documenten waar wonen voorrangsregels wachttijd actualisatie rechten als kandidaathuurder klachten huurprijs schrapping toewijzing een garage huren ik wil kopen je eigen sociale huurwoning kopen voorwaarden voor de woning voorwaarden voor de koper verloop van de aankoop van de huurwoning kosten die je moet Extra uitleg over verhuur goedkoop kantoor antwerpen betalen verplichtingen na de aankoop een sociale koopwoning aankopen voorwaarden inschrijving toewijzing verplichtingen welke documenten binnenbrengen klemo openbare verkopen voorkooprecht ik ben huurder verplichtingen huurprijs uitleg huurprijs herberekening op huidig inkomen herstellingen onderhoudstips ventileren in coronatijden aanpassingen aan jouw woning bijwoning garage huren einde huur opzeg door de huurder opzeg door verhuurder verhuizen klachten bewonersparticipatie uitleg huurcontract goedkope verzekeringen woningen nieuwe projecten f.