Menu Sluiten

Coworking Space Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over coworking space antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Coworking Space Antwerpen

Postbussen | Kantoren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Coworking space antwerpen

toggle navigation welkom voordelen tarieven faciliteiten fotos vergaderzaal welkom acospace staat voor antwerp coworking amp office sharing space. Acospace is een plek waar je kan samenwerken vergaderen netwerken waar je genspireerd wordt waar je anderen ontmoet en ideen opdoet etc coworking space antwerpen leverancier Op een absolute toplocatie in antwerpen centrum vlakbij het mas en het eilandje aan een zeer betaalbare prijs met een hele aantal professionele faciliteiten die vlot bereikbaar is met ruime en betaalbare parkeermogelijkheden voor jezelf en je klanten leuke collega s en nog veel meer acospace biedt zowel flex als fixed solutions aan. De ene dag met anderen aan dezelfde tafel werken de andere dag liever wat meer privacy binnen een paar maanden toch de behoefte aan een vast kantoor alles is mogelijk. Iets voor u contacteerons dan nu info faciliteiten tarieven vergaderzaal kaart location contact infoacospace.be acospace bvba oude leeuwenrui v antwerpen btw be .. T. copyr.

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation home over ons team diensten nieuws vacatures contact taalkeuze nl fr vaa voor bewoning fiscus gaat overstag hoe te veel betaalde belasting recuperen hitoshi vanlandeghem en tomas dujardin de gratis terbeschikkingstelling van een woning door een vennootschap aan haar bedrijfsleider verhit nu al geruime tijd de gemoederen. Ondanks arresten van de hoven van beroep van gent en antwerpen die de wettelijk voorziene forfaitaire berekeningswijze van het voordeel ongrondwettelijk achtten hield de fiscale administratie voet bij stuk. Belastingplichtigen die in een bezwaarschrift vroegen om het voordeel van alle aard te herzien conform voormelde rechtspraak vingen steevast bot. In de praktijk hebben wij gemerkt dat er een plotse kentering heeft plaatsgevonden. Van de ene dag op de andere werden bezwaarschriften ingewilligd. Wellicht heeft de administratie haar standpunt bijgestuurd naar aanleiding van een recent arrest va.

Interesse in Coworking space antwerpen

nl fr en tecnospace totaalinrichting projecten producten covid nieuws downloads catalogus contact vacatures nl fr en tecnospace totaalinrichting projecten producten covid nieuws downloads catalogus contact vacatures nieuws ontdek hier het laatste nieuws Selectie over coworking space antwerpen Unieke kantoorinrichting in gare maritime boschsiemenshausgerte vestigde onlangs zijn belgische zetel in het prestigieuze gebouw. Aandacht b s h rijdt het station binnen tecnospace heeft de nieuwe kantoren van bsh voorzien van een compleet maatwerk interieur. Tecnospace voorziet de persgroep van systeemwanden nieuwe hoofdzetel van de persgroep te antwerpen silversquare breidt uit tecnospace bouwde mee aan deze kunstzinnige coworkspace in brussel. Tecnocare het doehetzelf preventiescherm tecnospace stelt tecnocare voor een modulair preventiescherm iconisch vlaggenschip over het water de cordeel group nv vestigd.