Menu Sluiten

Goedkoop Kantoor Huren Antwerpen

Offis� is Officieel erkend door de overheid als dienstverlener aan vennootschappen. Je krijgt hier dus een �cht bemeubeld deelkantoor – altijd voor je toegankelijk – met een 100 legaal adres

offis: je officiële kantoor

  • 24/7-toegang
  • Ontvang je bezoekers in de spreekkamer privé
  • Vestig je zetel & fiscaal domicilie* bij offis

Wat kan je van offis® verwachten?

Bij offis krijg je veel van wat je nodig hebt als je serieus vooruit wil met je zaak.

Je krijgt 24/7 toegang tot je reële kantoor met je eigen vaste bureautafel. Je krijgt een wettig erkend adres voor je zetel met fiscaal domicilie*. Je krijgt ook: kantoorinfrastructuur, spreekkamer privé met je bezoekers, toegang tot de tuin en nog veel meerKlik hier voor de Packagedeal.

Ons aanbod

Wat krijgt u van kantoor offis?

U krijgt een vaste bureautafel of privékantoor in een kant-en-klare gemeubelde locatie waar u de zetel voor uw vennootschap kan vestigen. 

U krijgt stilte op uw werkplek, want er mag niet worden gepraat. 

Uw goederen in het offis-gebouw zijn verzekerd voor een werkelijke waarde van 500 euro voor een deelwerkplek en 1500 euro voor een privékantoor. Daarbovenop heeft offis een bedrijfspolis aansprakelijkheidsverzekeringen.

offis respecteert de wetgeving inzake het fiscaaal domicilie. offis is dus geen virtueel kantoor, want dat is illegaal als u ook een fiscaal domicilie wil.

De wettelijke voorwaarde voor een fiscaal domicilie is dat u de werkelijke leiding en het beheer van uw vennootschap uitsluitend verricht op het fiscale domicilie. Dus, u neemt er de belangrijkste zakelijke beslissingen, boekhoudt er, en ontvangt er de fiscus.

U krijgt daarom bij kantoor offis:

  • een vaste werkplek, 24/7 toegankelijk
  • een spreekkamer privé op basis van beschikbaarheid (reserveren)
  • een all-in bemeubeld deelkantoor of privékantoor: nutsvoorzieningen, locker, internet, printer en bureaubenodigdheden, en dus ook inclusief onroerende voorheffing, gemeentelijke heffing en verzekering. Overeenkomst kantoor offis.

U krijgt ook een afsluitbare brievenbus in het offis-gebouw OF uw post wordt doorgestuurd via Bpost of via mail (ingescand).

9243776

Meer info

tags: Virtueel Kantoor Huren Antwerpen – Virtueel Kantoor Antwerpen – Huur Virtueel Kantoor Antwerpen – Virtueel Zakenadres Antwerpen – Advies Virtueel Kantoor Antwerpen – 

Wenst u meer info over goedkoop kantoor huren antwerpen kijk dan vlug op https://offis.be | Goedkoop Kantoor Huren Antwerpen

Kantoren | Postbussen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Goedkoop kantoor huren antwerpen

toggle navigation fly aeolus home over ons prijzen vloot bestemmingen faq blog contact log out nederlands franais frans english engels deutsch duits blog golf in beieren welke zijn de mooiste golfbanen door laura vieth mdash oktober bij het woord beieren denkt iedereen meteen aan het oktoberfest en lederhosen. Maar de grootste deelstaat van duitsland heeft nog veel meer te bieden. Naast de grote steden als mnchen en nrnberg het beierse woud en de alpen heeft beieren meer dan golfbanen waar u niet alleen golf kunt spelen maar ook kunt genieten hellip lees meer naar europas grootste jacht beurzen per privjet door garance hacker mdash september de luxe jacht en privluchtvaartsector hebben veel gemeen met elkaar. Beiden wens.

diensten nieuws vacature favoriet home kopen huren projecten buitenland te koop projecten realisaties contact kantoor antwerpen kantoor beerse kantoor hoogstraten kantoor rijkevorsel diensten nieuws vacature nieuws uit onze kantoren en de vastgoedsector tot zes maanden uitstel voor aflossing woonkrediet maart de regering komt vandaag met nieuwe noodmaatregelen waaronder uitstel bij de aflossing van hypotheekleningen en een garantieregeling voor bedrijven goedkoop kantoor huren antwerpen voor bedrijven op maat Lees meer twee maanden extra tijd voor het verlijden van aktes maart notarissen krijgen van de vlaamse overheid extra tijd voor het verlijden van notarile aktes. De huidige termijnen dreigen door de coronacrisis overschreden te worden. Lees meer het.

Meer info over Goedkoop kantoor huren antwerpen

gegevens wijzigen klachtmelding tip een pand vacatures aanbod over ons diensten inschrijven nieuws contact bedrijfsprofiel opdrachtgevers duurzaamheid vacatures financieel medewerker huuradministratie stagiair antwerpen inschrijven aanbod stagiair leegstandbeheer antwerpen bedrijfsprofiel wie prevenda is een verhuurbemiddelaar en beheerder van leegstaand onroerend goed in belgi antwerpen en nederland oss. Prevenda is een jonge organisatie die met leegstandsbeheer . Innovatieve concepten heeft ontwikkeld om een antwoord te geven op de toenemende leegstandsvraagstukken. De filosofie van prevenda is simpel een gedegen training on the job en persoonlijke coaching leiden tot enthousiaste en gemotiveerde collega s waardoor het plezier in het werk vanzelf komt. Wat door het gebouw opnieuw in gebruik te nemen creren wij tijdelijk beschikbare plaatsen en ontzorgen we de eigenaar van het beheer van het pand. We creren kansen voor jonge ondernemers kunstenaars door goedkope unieke werkplekken aan te bieden interesse in goedkoop kantoor huren antwerpen Wijze tra.